Ted de lange ligfiets

Hoe verkoop je een schadeauto?

Geplaatst op

Heb je flinke schade aan jouw auto en zijn de kosten van een reparatie hoger dan de waarde van het voertuig? Dan zit er niets anders op en moet je snel je auto verkopen. Een schadeauto verkopen, hoe doe je dat? Je wilt jouw auto natuurlijk voor een mooie prijs verkopen, maar dit is niet altijd mogelijk. De prijs die je voor de schadeauto kunt ontvangen is afhankelijk van verschillende factoren. De schadekosten van de auto moeten berekend worden en dit kan bij verschillende partijen. Wil je weten hoe je het beste een schadeauto kunt verkopen? Onderstaand vertellen we er alles over!

Bereken de schade

De schade wordt gecalculeerd met een officieel calculatiesysteem, dit betekent dat je niet meer naar de garage hoeft voor een taxatie. Er zijn namelijk auto inkopers die staan te popelen om jouw voertuig te taxeren. Dit calculatiesysteem kijkt naar kleine cosmetische schade, maar ook naar andere soorten schade. De schadekosten worden dan van de dagwaarde van het voertuig gehaald. Op deze manier kan de waarde van de auto vastgesteld worden. Vervolgens kan er een passende prijs bepaald worden.

auto inkoper

Je kunt jouw schadeauto natuurlijk op het internet verkopen op een website zoals Marktplaats. Toch kan de verkoop van het voertuig heel erg lang duren en is het soms verstandig om de auto te verkopen aan een auto inkoper. Elke schadeauto is geld waard, dus je kunt een mooie prijs krijgen bij een auto inkoper. De auto inkoper zorgt voor alle afhandelingen voor het betrouwbaar verkopen van een schadeauto. De meeste auto inkopers komen ook naar jou toe om de schadeauto op te halen, dit betekent dat je volledig ontzorgd wordt.

Wil jij ook jouw schadeauto verkopen aan een auto inkoper? Dan is het goed om te weten dat er verschillende auto inkopers zijn. Neem eens een kijkje op de website https://www.schadeautos.nl/nl, zodat je meer informatie kunt vinden over de verkoop van een schadeauto. Op de website is het mogelijk om jouw kenteken in te vullen in de calculator, zodat je ook meer duidelijkheid krijgt over de prijs van het voertuig.

 

Over ons

We houden je graag op de hoogte van de trends uit de fietswereld.

Contactgegevens

Via info @ teddelange-ligfiets.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden